La recent constituïda Junta Directiva de Foment de Treball, ara presidida per Josep Sánchez Llibre, es va reunir en una sessió ordinària i conjunta amb el Comitè Executiu per nombrar les noves Comissions amb les que els Òrgans de Govern comptaran durant aquest mandat, així com els representants en la nova Junta Directiva de CEOE.

Santiago Ballesté, president d’AEBALL, va ser escollit per representar i formar part de la nova Junta Directiva de la CEOE que lidera Antonio Garamendi.

El president d’AEBALL és un gran coneixedor de les empreses del territori, així com de les necessitats i inquietuds que tenen. És un expert industrial que aportarà amb el seu bagatge, experiència en la millora del àmbit econòmic-empresarial.

A més de Santiago Ballesté, representaran a Foment en la patronal estatal, entre altres, Baldiri Ros, president de l’ Institut Agrícola Català de Sant Isidre (IACSI), que també és vicepresident 1er d’AEBALL.

A proposta del president de Foment, Santiago Ballesté, presidirà una de les tres Comissions Estatuàries de la patronal catalana, la Comissió Econòmica Delegada, encarregada de vetllar pels aspectes financers de la gran patronal.

Santiago Ballesté Clofent és president d’AEBALL / UPMBALL des del passat mes de maig, quan va ser escollit per unanimitat. Ballesté és enginyer industrial superior i diplomat en ciències empresarials, és administrador i gerent de vàries empreses del sector metal·lúrgic com STEEL INNOVATION, HERMAN, ARISERVIS i d’altres no metal·lúrgiques com SCHOTOPAC, NAVES MURCIA i FRISA. Forma part de la Junta Directiva des de 2012, sent soci de l’entitat des de l’any 1983. Actualment és també president del C.E. L’Hospitalet.

Font: El Noticiero Empresarial nº 399 (AEBALL)

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here