L’ajuntament de Sant Boi i UNICEF Comitè Espanyol van signar aquesta setmana passada el document que reconeix Sant Boi com a Municipi Aliat pel seu compromís de treballar de manera estable i coordinada en pro dels infants i adolescents des de la perspectiva de drets. Aquest reconeixement és el primer pas, per a que, en un futur Sant Boi pugui esdevenir Ciutat Amiga de la Infància.

La signatura del document implica que el municipi haurà d’implementar iniciatives  com l’enfocament del treball ALIA, que preveu nous projectes i accions que contribuiran a la participació ciutadana i dels infants en les polítiques locals d’infància i adolescència, a més de la construcció d’aliances i xarxes de diferents sectors de la societat a favor de la infància.

Sant Boi ja està treballant per a assolir tots els objectius proposats, com per exemple, amb el Consell d’Infància, que ja ha participat en el disseny de diversos parcs de jocs infantils de la ciutat.

El document va signar-se per l’alcaldessa del municipi, Lluïsa Moret, i la presidenta d’UNICEF Comitè Catalunya, en representació d’UNICEF Comitè Espanyol , Anna Folch.

Font: Aj.St.Boi

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here