La sèrie del 4211, agraciat amb el tercer premi de la rifa de Nadal, i que s’ha venut a Gavà, ha sortit dècim a dècim de l’administració de la cèntrica Rambla Vayreda d’aquest municipi del Baix Llobregat

El propietari de l’establiment, Juan Ángel Pérez, assegura que no sap a qui li ha pogut tocar perquè aquest era una “numero solt que es va posar a la venda ja al mes de juliol i que s’ha anat venent per finestreta”.

Eren només deu dècims els que hi havia a Gavà i per tant això feia impossible que es repartís a través d’alguna entitat. Aquest tercer premi és el primer de la rifa de Nadal que dona aquesta administració de loteria, amb 31 anys d’antiguitat i que van fundar els pares de l’actual propietari.

Al llarg d’aquestes tres dècades, l’administració de la rambla de Gavà havia repartit premis de la loteria nacional “dels dissabtes i dels dijous”, ‘primitives’ i ‘bonolotos’, però els faltava donar un premi tan “emblemàtic” com el de la rifa de Nadal. “Han estat només deu dècims, però estem molt contents”.

Fins al lloc, com és habitual en molts casos, més expectació mediàtica que premiats. No n’ha aparegut cap, però sí alguns veïns i amics del propietari de l’administració que han celebrat amb ell el fet d’haver pogut repartir a la ciutat mig milió d’euros. Cadascun dels deu dècims venuts estava premiat amb 50.000 euros.

Font: ACN

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here