El saló cornellanenc ja ha obert per a tot el públic a des del dissabte 22 de desembre. Prèviament més de 4.000 escolars van tenir tres dies per gaudir del saló a porta tancada

Enguany se celebra la 26a edició amb la més amplia oferta d’oci i entreteniment per als més menuts, d’entre 2 i 12 anys. La fira romandrà oberta fins el dia de Cap d’Any, a excepció dels dies 25 i 26 que romandrà tancada. L’horari serà d’11h a 20h, excepte els dies 24 i 31 de desembre que tancaran a les 18h.

Com a activitats estrella els nens i nenes podran mostrar el seu talent en el karaoke, podran fer volar la imaginació amb un nou taller de vitralls o gaudir d’una nova exhibició canina protagonitzada per gossos del cos de la Guàrdia Urbana de Cornellà. La zona dedicada a castells estarà coronada enguany per l’inflable més gran, una ludoteca tamany XXL (amb 240 metres quadrats de superfície).

Aquestes novetats s’afegeixen a les activitats ja tradicionals que omplen els 8.300 metres quadrats de superfície dedicats als més petits: tallers de medi ambient, de maquillatge, de manualitats, més de 1.400 metres quadrats dedicats a la pràctica de diferents esports, racons de jocs simbòlics pels més petits, atraccions, llits elàstics, etc. Tot perquè els nens i nenes gaudeixin de les seves vacances nadalenques.

Activitats de tota mena per als més creatius

La fira compta amb una àmplia oferta de tallers que potencien la imaginació, la creativitat i difonen valors. Trobareu activitats de medi ambient, de respecte a la natura, creació de màscares, maquillatge, taller de la sal i de terrisseria, jocs de taula, de xapes i de portes reciclades, i com a novetat, s’afegeix el taller de vitralls.

També comptarà amb la presència de la Guàrdia Urbana i l’exposició de vehicles policials, un circuit d’habilitats, i la visita de gossos policials que faran exhibicions en la plaça exterior del recinte firal, els dies 29 i 30 de desembre sobre les 13h.

I pels amants dels esports: mini tennis, mini pàdel, futbol sala, tennis taula, mini futbol, mini hoquei, mini handbol o bàsquet 3×3. Activitats que es porten a terme gràcies al cos de voluntaris i del departament d’Esports de l’Ajuntament de Cornellà.

Font: Ajuntament de Cornellà

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here