Durant les festes de Nadal, entitats, comerços i Ajuntament programen diverses activitats. Esplugues viu el Nadal com una de les celebracions més intenses de l’any

Els Pastorets més creatius

Ja fa anys que els Pastorets d’Esplugues busquen sorprendre el seu públic amb la seva particular i sempre renovada versió del clàssic de Folch i Torres, que inclou gags de l’actualitat tant local com nacional. Com sempre, a més de pastorets, hi haurà Satanàs, Llucifer i la música en directe dels alumnes de l’Escola Municipal de Música. Serà al Casal de Cultura Robert Brillas. El preu de les entrades és de 7 € amb venda anticipada a L’Avenç (de 16.30 a 19.30 h).

El Pastorets d’Esplugues ja es poden gaudir des del 15 desembre, però per a qui encara no els hagi pogut veure, aquest Dimecres de Sant Esteve 26 de desembre a les 18 h, encara hi sou a temps.

Pessebre vivent

El Centro Cultural Andaluz Plaza Macael recrearà en viu el pessebre, que es pot visitar des del 21 i fins el 29 de desembre, a les 20.30 hores. A part del Pesebre Viviente, també fan un concurs de dibuix infantil i l’11è Festival de Coros Rocieros por Villancicos, que inclou la recollida d’aliments no periples.

Font: Ajuntament d’Esplugues

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here