El cantant baixllobregatí, Ramon Mirabet, torna aquest 2019 amb nova gira i nou disc.

Mirabet, anunciava fa uns mesos que necessitava aturar-se després d’un temps complicat, i que baixava dels escenaris per centrar-se en l’elaboració del seu nou disc. Tot i això, l’espera s’ha fet curta, i el cantant ja anunciat els primers concerts que farà el 2019 amb el nou disc sota el braç, tot i que encara es desconeix la data del llançament.

El cantant de Sant Feliu de Llobregat, va fer el salt després de participar al concurs ” La Nouvelle Star” a França, on hi va quedar en tercera posició. El 2013 publicava Happydays, el seu primer àlbum, i al 2016 Home is where the heart is, el seu segon àlbum després d’haver posat la banda sonora de l’esperat anunci de l’estiu d’Estrella Damm, amb la cançó que porta el mateix títol que l’àlbum.

Mirabet retorna al mes de març i la primera parada la farà al Let’s Festival de l’Hospitalet. Tot i així, la presentació oficial del nou disc serà al Palau de la Música el 5 d’abril.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here