Asiana Airlines, ha obert les seves oficines a la T1 de l’aeroport del Prat per coordinar les seves operacions a l’Estat espanyol i Portugal. La companyia va començar ja a operar durant aquest estiu quatre vols setmanals directes entre Barcelona i Seül.

Asiana Airlines, és una de les aerolínies principals de Corea del Sud, amb prop de 9.000 treballadors, 76 rutes internacionals de passatgers a 22 paüisos i 25 rutes de mercaderies a una desena de països. La inversió ha comptat amb el suport d’ACCIÓ, l’agència per a la competitivitat de l’empresa de la Generalitat de Catalunya i de Catalonia Trade & Investment.

El Regional Manager de l’empresa a Barcelona, Seungchul Shin, ha destacat que tenen com a principal objectiu “ser la companyia aèria més fiable i que ofereixi els estàndards més elevats de servei al client” i ha afegit que “Barcelona ofereix a Asiana Airlines les garanties necessàries d’una ciutat internacional, amb una posició geogràfica estratègica, bones infraestructures, atractiu turístic i infinitat d’oportunitats de negoci”

Des d’aquest estiu, la companyia ja operava amb una ruta regular entre Barcelona i Seül, després d’haver estat durant tres anys operant vols xàrter. A més, la companyia coreana ofereix connexions a diferents països d’Àsia i Oceania com Japó, Xina o Austràlia, entre d’altres.

Asiana Airlines ha contractat una desena de treballadors a la seva nova seu, però preveu augmentar-ne la plantilla i té la intenció de reforçar i ampliar les rutes de mercaderies entre Catalunya i Corea i centralitzar-les des d’aquesta seu. Durant el 2017 les exportacions catalanes a Corea del Sud ja van augmentar un 6,2% respecte l’any anterior.

Font: gencat.cat
Imatge: wikicommons

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here