És hora de dir adéu a l’any 2018, i no hi ha millor lloc on fer-ho que al Baix Llobregat. Molts municipis organitzen festes i activitats  per a celebrar l’entrada del 2019 rodejats i rodejades de família, amics i bona música.

Fem un repàs de les activitats més destacades de cada municipi.

Abrera: Revetlla Jove de Cap d’Any al Pavelló Esportiu Municipal, organitzada per l’Ajuntament, amb Jordi Fajardo.
Begues: Festa de Cap d’Any Encantada, a l’Escorxador, organitzada per la colla castellera Els Encantats de Begues.
Castelldefels: Mercat de Nadal i Mini Campanades de Cap d’any a les 12:00 hores a la Plaça de l’Església organitzat pel Gremi de Comerç de Castelldefels.
Castellví de Rosanes: Cap d’any 2019, amb sopar i festa, organitzat pel Centre Cultural i Recreatiu.
Cervelló: Ball de cap d’any, des de les 9 del vespre a la societat recreativa, organitzat per la Societat Recreativa.
Collbató: Cap d’any a Collbató, al Casinet, organitzat per l’Ajuntament i amb la col·laboració de Collbató per la Solidaritat.
Corbera de Llobregat: Cap d’any jove 2019 a la sala Diadema a partir de la 01:00h amb barra a càrrec de l’AJUC, organitzat per l’Ajuntament.
Cornellà: Passejada de la “Dona dels Nassos, amb tants nassos com dies li queden a l’any, a la Plaça de l’Església, a les 12.00h.
El Papiol: –
El Prat: Cap d’Any a La Capsa, amb la Banda del Coche Rojo + GzZ!DJ + Jackie Alone DJ, a La Capsa.
Esparreguera: Campanades de cap d’any amb #BigFriday! A la Plaça de Santa Eulàlia a les 23:30 h, organitzat per l’Ajuntament i els Amics del Campanar d’Esparreguera.
Esplugues: Festa de Cap d’Any del Centro Aragonés, a partir de les 23:30h, al Local del Centro Aragonés d’Esplugues.
Gavà: Menú de cap d’any al restaurant Kauai amb música i festa des de les 20:30 h.
La Palma de Cervelló: Sopar de Cap d’Any al Poliesportiu Primer d’Octubre, i ball amb DJ, organitzat per l’Ajuntament.
Martorell: Festa Cap d’Any 2019 a Ca n’oliveras, amb Rafa Martinez Dejotadeu, música, llums, làsers…, organitzat per l’Ajuntament.
Molins de Rei: Cap d’Any 2019 al Local, a partir de les 00.30h, amb els Dj’s Rafa i Dani, organitzat pel Local.
Olesa de Montserrat: Gran festa de Cap d’Any al Pavelló Sant Bernat, amb Albert Gonzalez i Quim Clark, organitzat pel Departament de Festes i de Joventut de l’Ajuntament.
Pallejà: Festa de Cap d’Any 2019, amb dos sales amb diferents ambients musicals, a la sala Pal·làdius, organitzat per l’Ajuntament.
Sant Andreu de la Barca: Festa de Cap d’Any, al poliesportiu Josep Pla, organitzat per l’Ajuntament.
Sant Boi: Concert Extraordinari de Cap d’Any, el dia 1 de gener de 2019, amb les corals Renaixença, Patim-Patam, Esqueix i No ve d’un to, a la Parròquia de Sant Baldiri.
Sant Climent: Sopar i Ball de Cap d’Any, al Casal de Cultura, amb servei de càtering i ball amb el duet Mediterrani, organitzat per la Regidoria de Cultura amb la col·laboració de l’entitat ABS Giravolt.
Sant Esteve Sesrovires: Sopar i Festa de Cap d’Any, al Casal de la Gent Gran, organitzat per l’Ajuntament.
Sant Feliu de Llobregat: La Gran Festa de Cap d’Any, al Casal de la Gent Gran, amb Dj Milkiwave, Dj Sedox i Dj Bailon, organitzat per La Garsa i La Garsa Timbalers.
Sant Joan Despí: Ball de Cap d’Any del Foment Música en viu amb el duet Doble Perfil, al Foment Cultural i Artístic de Sant Joan Despí.
Sant Just Desvern: Festa de Cap d’Any, al Complex Esportiu Municipal la Bonaigua, amb DJ’ Brothers i DJ’Ruyex, organitzat per l’Ajuntament.
Sant Vicenç dels Horts: Festa de Cap d’Any, al Poliesportiu Municipal Sant Josep, organitzat per l’Ajuntament amb la col·laboració dels Carallots de Sant Vicenç dels Horts.
Santa Coloma de Cervelló: Primer bany a la platja de Gavà, a les 11:00 h i Bingo de Cap d’Any a l’Ateneu Unió, el dimarts 1 de gener del 2019.
Torrelles: Festa de Cap d’Any, al Nou Casal de Joves, organitzat per l’Ajuntament.
Vallirana: –
Viladecans: Busquem l’Home dels Nassos, al Carrer Sant Joan, a les 11:’00h i a la nit Ball de Cap d’Any, a Cúbic, organitzat per l’Ajuntament.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here