Recta final per acomiadar l’any entre castells inflables, manualitats, esports, karaoke, vitralls, terrisseria, circuits… tot a Fira de Cornellà fins el dia 31 de desembre

Queden pocs dies per dir adéu l’any 2018 i també per acomiadar la 26ena Fira Infantil de Nadal. Més de 8000 nens i nenes d’entre 2 i 12 anys ja han passat pel saló cornellanenc i han gaudit de les múltiples activitats que es poden trobar. La recta final ha començat i els nostres petits visitants tenen fins dilluns a les 18h per gaudir-ne.

Avui dissabte, el matí està amenitzat amb els Castellers de Cornellà que faran una exhibició de castells sobre les dotze del migdia. Una hora més tard, els gossos de la Guàrdia Urbana de Cornellà tornen a protagonitzar una nova demostració d’ensinistrament, sessió que es torna a repetir demà diumenge cap a les 13h.

La resta d’activitat continua com en darrers dies amb tallers de tota mena, castells inflables, espai per practicar diferents disciplines esportives, atraccions firals pels més petits, racons de jocs simbòlic, jocs de taula, karaoke, etc. I es que portem vint-i-sis edicions impartint el nostre segell que combina les activitats lúdiques amb altres educatives i culturals.

Fira Infantil de Nadal 2018

Dies obert al públic: Del 22 al 31 de desembre 2018 (excepte dies 25 i 26 de desembre) Horari: d’11h a 20h excepte 24 i 31 de desembre d’11h a 18h

Preus:

Unitat familiar amb un menor entre 2 i 12 anys 7€

Unitat familiar amb dos menors entre 2 i 12 anys 12€ Unitat familiar amb tres menors entre 2 i 12 anys 15€

www.firacornella.com

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here