Un establiment cèntric del Prat de Llobregat va vendre quinze bitllets del primer premi de la Grossa de Cap d’Any, tal com ja vam explicar. Ara, ampliem la informació amb l’alegria dels pratencs i pratenques afortunats

La plantilla del supermercat Caprabo de la carretera de la Marina del Prat de Llobregat, a la zona cèntrica de la ciutat, va celebrar amb “molta alegria” i “sorpresa” el fet d’haver venut part del primer premi de la Grossa de Cap d’Any. “Som un supermercat de barri i coneixem tots els clients”, va explicar una caixera, amb un gran somriure.

Amb l’alegria s’hi va barrejar també una certa intriga de saber si apareixeria un dels afortunats que havia comprat algun dels 15 bitllets venuts amb el 58499. Dues hores després del sorteig, una clienta que acabava de fer la compra va esclatar d’emoció en adonar-se que duia un dels bitllets premiats: “El caixer del supermercat s’ha convertit en el meu àngel de la guarda”, va assegurat, il.lusionada, fent-li un petó al treballador que li va vendre el número.

Shellah Cáceres, cap del supermercat del Prat on s’ha venut part del primer premi de la Grossa de Cap d’Any, va assegurar que va rebre la notícia amb “molta emoció”. L’establiment havia venut 15 bitllets del 58499 junt amb altres 19 números diferents, i aquest dilluns Cáceres se’n feia creus d’haver repartit el premi gros, amb 200.000 euros per cada participació. “Avui a la botiga es nota un ambient diferent”, va explicar la responsable de l’establiment, sense esborrar el somriure de la cara i responent ininterrompudament consultes dels mitjans de comunicació.

Prop seu, una treballadora, Manoli Fernández, va destacar que la botiga és un supermercat de proximitat, on pràcticament coneixen tots els clients. “Som gairebé una família i ens alegrem moltíssim que hagi tocat el primer premi”, va dir.

Entre tanta alegria, dilluns al migdia no paraven de ressonar les preguntes entre els clients per saber si havien comprat números de la Grossa i, sobretot, per saber si algun dels bitllets era del 58499. Algunes clientes van acudir amb els bitllets a la mà per comprovar, sense èxit, si havien estat afortunades. De sobte, una altra clienta es va quedar estupefacta quan va preguntar als periodistes que hi havia a la botiga quin era el número premiat: ella sí que havia resultat agraciada.

Josefina no se’n sabia a venir quan va treure els bitllets d’una bossa que havia guardat a la taquilla de l’entrada del supermercat. “Jo sabia que acabava en 99 i que jo tenia un número amb la mateixa terminació, però no sabia que era el número sencer”, va relatar, emocionada i molt agraïda amb el treballador que li va vendre el bitllet fa un mes. “Ell és el meu àngel de la guarda”, va assegurar, entre petons i abraçades.

Preguntada per si ja sabia en què invertiria els 200.000 euros que ha guanyat, Josefina va dir que una part la regalaria al seu fill i també preveia “pagar alguna coseta pendent”.

Font: ACN

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here