El concurs “La veu de Cornellà” va arrencar la seva primera edició amb un total de 93 aspirants, que van haver de superar una fase amb prova de selecció de la qual van quedar els 24 concursants finals, 12 adults i 12 infants, que participaran a la semifinal.

Aquests 24 participants rebran una classe magistral col·lectiva de cant i tècnica vocal de la mà de Silvia de la Cal, cantant i coach vocal, i d’Oscar Larios, pianista, compositor i cantant. En aquesta classe els aspirants treballaran la cançó cloenda del concurs que interpretaran tots junts.

El jurat, estarà format per musics professionals, professors de cant i algun convidat rellevant de la ciutat que se sabrà el dia del concurs. Per a cada categoria hi haurà tres premis, un de 500€, un de 250€ i un de 150€. Per al “cantant més carismàtic” hi haurà un premi especial de 150€ i els guanyadors actuaran a les festes del Corpus 2019 del municipi.  

Els 24 semifinalistes hauran de mostrar les seves habilitats el dia 3 de febrer a l’Auditori de Cornellà a les 17h. Per a assistir-hi cal sol·licitar-ho al Departament de Cultura de l’Ajuntament de Cornellà i l’entrada es lliurarà en un formulari numerat per a poder votar per un dels concursants i fer que passi automàticament a la final.

Dels 24 aspirants, 12 (6 adults i 6 infants) passaran a la gran final, que tindrà lloc el 10 de febrer a l’Auditori e Cornellà mateix.

 El concurs d’adreça a solistes no professionals per a contribuir al seu desenvolupament artístic i personal, a més de gaudir d’una divertida experiència.

Font: Aj.Cornellà

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here