Entre ells, visitarà la capital del Baix Llobregat, en concret, al Cinebaix de Sant Feliu. El projecte de Pack Màgic tindrà lloc del 12 de gener al 7 d’abril 2019

El programa itinerant de de cinema familiar, música i teatre ‘Un dia de festa’ celebra la tercera edició i arribarà enguany a 11 poblacions de Catalunya del 12 de gener al 7 d’abril 2019. ‘Un Dia de Festa’ és un matí o tarda de cinema familiar, música, teatre i festa, una proposta cultural de Pack Màgic que presenta una nova manera d’anar al cinema amb els infants.

Les pel·lícules que es projectaran són ‘Tipitips: Qui sagna?’ de Jessica Laurén (Suècia, 2011); ‘La Unicorn’ de Rémi Durin (França, 2017); ‘L’estiu i la tardor al regne d’Escampeta’ de Pierre-Luc Granjon i Pascal Le Nôtre (França, 2008) i ‘One, two, tree’ de Yulia Aronova (França/Suïssa, 2015).

‘Un dia de festa’ és un esdeveniment on la música i l’animació esperen els infants i les famílies a la porta del cinema i els conviden a gaudir de la festa. Un cop dins la sala, els infants gaudeixen d’una selecció de pel·lícules presentades i acompanyades de música, màgia, titelles i jocs. En acabar les projeccions, la banda de música acomiada el públic i l’acompanya fins a la sortida.

La iniciativa se celebrarà a 12 sales de cinema que fan possible que ‘Un dia de Festa’ arribi a Barcelona, La Garriga, Argentona, Sant Pere de Ribes, Granollers, Sant Feliu de Llobregat, Tàrrega, Sant Quirze del Vallès, Girona, Alpicat i Valls.’Un dia de festa’ és un projecte de Pack Màgic amb la col·laboració de la companyia de teatre Xip Xap i Alla Kinda, empresa dedicada a creació, il·lustració i animació.

Font: ACN

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here