La pilot de Corbera del Llobregat, puja a la 19ª posició en la tercera etapa d’un Dakar que afronta sense gairebé preparació física.   

Sanz, va finalitzar aquest dimarts passat la segona etapa del Dakar, entre les ciutats peruanes de Pisco i San Juan de Marcona, cinc posicions per sobre de com l’havia iniciat. En aquesta tercera etapa, la jornada més llarga de la primera setmana de competició, encara ha mostrat més bons resultats, amb un total de 798 quilòmetres, 331 cronometrats, ha finalitzat l’etapa en el lloc número 21ª a 40 minuts i 38 segons del vencedor del dia, cosa que li ha permès acabar situada al lloc 19ª de la classificació general.

La pilot, que duia tres mesos d’inactivitat per una malaltia intestinal, sorpresa ella mateixa per les seva bona classificació, ha expressat que està molt contenta ja que no esperava aguantar tant com ho estava fent en una etapa tan dura i física. Tot i així, aquesta tercera etapa encara hagués pogut estar millor si no hagués perdut un quart d’hora buscant un punt de pas (way point), tot i així ha expressat que està molt contenta encara que ha assegurat que ha estat una pena perdre aquest temps perquè era un bon dia per a remuntar més.

Sanz, que participa amb una moto de l’equip Soficat Xerox i KTM Really Factory Team, corre, avui dijous, a la quarta etapa, entre Arequipa i Moquegua, amb una llarga de 406 quilòmetres cronometrats i 104 d’enllaç.

 El camió de Jordi Juvanteny, present també al Dakar 2019

Juntament amb el pilot de Sant Feliu de Llobregat, José Luis Criado i Xavier Domènech, formen l’experimentat equip KH-7 Epsilon Team, que competeix amb camió. L’any passat van haver d’abandonar la competició pels problemes que van tenir per arribar a la meta en la tercera jornada on van quedar atrapats.

 En aquesta edició han realitzat algunes modificacions al seu camió, per a que sigui més lleuger i tingui més suspensió neumàtica. L’equip, participa al Dakar des de l’any 1995, i Domènech s’hi incorpora per primera vegada.

En la primera etapa van obtenir una gran 25a posició de la classificació general i van liderar l’apartat de Producció de la categoria de camions. 

Font: Sport i KH7epsiolonteam 

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here