Arriba una nova edició de la fira de la candelera els dies 1, 2, i 3 de febrer amb novetats i amb el de sempre. Torna la fira de les fires a Molins de Rei!   

La Fira de la Candelera és un indispensable del mes de febrer des de fa 168 anys i des de l’any 2002 és declarada festa tradicional d’interès nacional. Molins de Rei ha combinat al llarg de totes les Ediciones tradició i modernitat i ha sabut reunir sectors que van des de l’automòbil, el planter, la jardineria, la maquinaria agrícola, el bestiar, com els jocs, l’ecologia, l’artesania, els encants o l’art.

 LA FIRA DE LES FIRES

 A la Candelera podreu trobar-hi espais dedicats a diferents sectors per diferents punts de la ciutat on s’hi faran, a més, activitats i tallers.

Fira del planter, dels arbres fruiters i de la jardineria: Al voltant de l’església. Dissabte s’hi celebra el Concurs de Planter.
Fira de la maquinària agrícola i de jardineria: Ubicada al carrer Major, entre el carrer Pare Manyanet i el carrer d’Ignasi Iglésias
Mostra de bestiar: Ubicada al carrer del Foment i al pati de la Fundació Agrària Molins de Rei. S’hi faran tallers de granja, horta i herbes aromàtiques.
Fira de vins: A la plaça de la Llibertat. Tiquets degustació a 8,5€, 38a edició amb la DO Pla de Bages com a convidada.
Fira d’alimentació: Al passeig del Terraplè, al carrer del Dr. Barraquer i al tram del carrer de Rafael Casanova, davant el marcat municipal, hi haurà les parades d’artesania d’alimentació. Convidada d’enguany la Fira de Sant Ermengol.
Fira de brocanters i del col·leccionisme: Ubicada a la plaça del Mercat
Fira d’artesans i fira d’encants: Carrer Major, Rafel Casanova, Rubio i Ors, Miquel Tort, Carril, Pere Calders, Molí i el passeig Pi i Maragall.
Fira comercial: Passeig del Terraplè.
Fira industrial: Passeig del Terraplè, a prop del Carrer del Molí.
Fira d’Economia Social i Cooperativa: Passeig del Terraplè, a prop del carrer Rubió i Ors.
Fira de les arts: Plaça de Catalunya
Fira de l’automòbil: Passeig del Terraplè.
Fira d’entitats i associacions de Molins de Rei: Plaça del Molí.
Fira kids: Al pati de l’escola El Palau. Els dies 3 i 4 hi haurà inflables, i activitats de lleure com el rocòdrom, la tirolina i tallers.
Fira gastronòmica: Amb el plat típic la coradella, estofat a base de menuts de xai; embotit, concurs de restaurants…

També hi haurà tastets musicals a la plaça de la Creu, de 12 a 14h i de 17h a 18h, i tastets teatrals al carrer Major cantonada amb el Carrer de l’Església (davant de les escales del Carrer Boters)  

No us la podeu perdre! Per a més informació: www.candelera.cat

 

Font: candelera.cat

 

 

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here