Torna el Març Gastronòmic que organitza l’Associació de Gastronomia i Turisme i l’Ajuntament del Prat de Llobregat.

També tornen les Jornades Gastronòmiques del Pota Blava i la Carxofa Prat, que permeten gaudir de menús elaborats amb aquests dos ingredients a trenta-dos restaurants d’El Prat, Gavà, Martorell, Begues, Molins de Rei, Sant Vicenç, Abrera, L’Hospitalet, Barcelona, Sant Just Desvern, Sant Joan Despí i Sant Boi.

La Carxofa del Prat de quasi 100 anys d’història amb un sabor de gran qualitat. S’està treballant per a obtenir el distintiu europeu de qualitat d’Indicació Geogràfica Protegida (IGP) És gustosa i suau, lleugerament àcida, fresca, intensa, dolça i bellutada, segons indica l’Escola d’Hosteleria de Castelldefels.
00
El Pota Blava, és el pollastre del baix Llobregat, és de la Raça Prat, criat a l’aire lliure amb una alimentació ecològica a base de productes naturals. Té Indicació Geogràfica Protegida que en garanteix la seva qualitat. És intents i de textura forta i necessita ser cuinat d’una forma especial.

A l’edició anterior van participar a les jornades 32 restaurants diferents i encara es desconeixen els participants d’aquest primer aniversari.

I tu, de qui ets?

Font: marcgastronomic.cat 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here