A través, d’una carta, el passat divendres, l’alcalde de Sant Esteve Sesrovires, Enric Carbonell, va demanar a la Direcció General d’Infraestructures de Mobilitat l’execució immediata de les actuacions acordades per a la carretera B-224, previstes per al passat setembre i que la Generalitat va paralitzar per motius econòmics.

Tot i que, l’Ajuntament del municipi i Carreteres, van consensuar les actuacions a realitzar per a iniciar-les abans de l’inici del curs escolar, la Generalitat va comunicar abans de setembre la paralització de qualsevol actuació de millora i inversió per motius econòmics.

L’alcalde, va expressar el seu rebuig a aquesta paralització i va reclamar, altra vegada, que es garanteixi la seguretat als veïns, molts d’ells menors d’edat, i s’elimini la perillositat de l’accés.

La B-224 suporta un volum d’uns 18.000 vehicles diaris al seu pas per Sant Esteve Sesrovires, i, segons el Servei Català de Trànsit, en els darrers cinc anys s’hi ha registrat 135 accidents, amb 219 ferits, 8 ferits greus i  3 víctimes mortals.

Des de l’Ajuntament esperen una resposta en els propers dies i obren la possibilitat d’emprendre altres iniciatives amb els veïns afectats per a que la solució es faci efectiva.

Font: Aj.Sant Esteve Sesrovires 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here