ordi Juvanteny, veí de Sant Feliu de Llobregat, ha finalitzat el seu 28è Rally Dakar com a líder en la categoria de producció, de la categoria de camió 6×6 i en la 14a posició de la general.  

Juvanteny ha participat en aquesta edició amb el camió MAN 6X6 del KH-7 Epsilon Team acompanyat per Luis Criado, i per primera vegada, Xavier Domènech.

L’equip venia amb el regust amarg de l’abandonament a la segona etapa en l’edició de l’any passat, enguany, van endur-se un ensurt quan el camió va quedar-se atrapat en una duna a la 8a etapa, cosa que els va impedir córrer l’etapa 9. La 8a etapa era la més dura, formada per 360 quilòmetres dividits en dues parts, en la segona, va ser quan el camió de Juvanteny va bolcar i els va fer passar la nit al desert.

Tot i així, han pogut finalitzar el Dakar corrent la 10a etapa, com a campions en producció i sent els únics en camió tipus 6×6. A més, van ser uns dels que més participants van assistir quan es trobaven atrapats a les dunes, acabant l’edició amb el sobrenom de “San Bernardos del Dakar”

Font: AJ.Sant Feliu
Imatge: rteve i Sport

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here