El proper diumenge 27 de gener de 10 a 14h el Parc de Torreblanca acollirà la Festa i la plantada de rosers que cada any organitza l’Associació Amics de les Roses de Sant Feliu i l’Ajuntament.

La festa, que fa honor al sobrenom de “Ciutat de les Roses” amb el que es coneix la ciutat de Sant Feliu, començarà a les 10h amb una botifarrada popular i una plantada popular de roses. A les 11h es realitzarà el taller “Com es planta i es poda un roser” i s’obriran les inscripcions al Concurs de dibuix infantil “La Rosa i el roser.

Durant tot el matí, hi haurà para de venda de rosers i de tots els estris i accessoris necessaris per a cultivar-los. A les 12h s’iniciarà una visita guiada per a descobrir el parc de Torreblanca.

El concurs de dibuix infantil estarà destinat a infants entre 6 i 12 anys, i estarà dividit en dues modalitats “Roses i rosers” i “Jardins amb roses” Les inscripcions es faran d’11h a 12h hores, i els treballs hauran de presentar-se a les 13-30h al mateix parc. Del 8 al 10 de febrer els dibuixos seran exposats a la sala de la terrassa del Cigne del Palau Falguera i el lliurement de premis tindrà lloc el diumenge 10 de febrer al mateix lloc. Els premiats gaudiran de dues entrades per anar a Por Aventura.

La Festa compta amb la col·laboració del Parc Torreblanca, el Consell Comarcal del Baix Llobregat i l’Àrea Metropolitana de Barcelona.

Font: Aj.de Sant Feliu 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here