Maite Carranza, escriptora santfeliuenca, va guanyar el passat dimecres, el Premi Edebé en la categoria infantil amb la seva novel·la Safari. Els Premis Edebé de literatura infantil i juvenil celebraven en guany la 27a edició, on Elia Barceló va emportar-se el premi juvenil amb El efecto Frankenstein.

 La novel·la de Carranza arribarà a les llibreries el proper mes de mar. La novel·la ha estat escollida d’un total de 289 originals, de les quals 198 eren de la modalitat infantil amb un premi valorat en 25.000 euros.

Safari, és la historia d’un heroi molt conegut, Tarzan, on, en clau d’humor, convida als lectors més joves a aprendre dels primats lliçons per ser més humans, justos i humils a través del personatge d’en Dani, que és mut però sent moltes ganes de parlar davant una injustícia.

Carranza, és una de les escriptores de més èxit de la comarca; el passat desembre va rebre el 45è Premi de Narrativa amb L’alè del drac, en la 68a edició de la Nit de Santa Llúcia. L’autora té més de 50 títols publicats, no només en literatura infantil i juvenil, sinó també per a persones adultes. Enguany, el Casal de Joves de Sant Feliu, ha inaugurat una sala d’estudi i lectura amb el nom de l’escriptora, en reconeixement per a la seva tasca en la literatura infantil i juvenil.

 

Imatge: Edebé
Font: santfeliu.cat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here