Oberta la segona volta de votacions per als Premis Enderrock, els premis de la música catalana, on el Baix Llobregat hi té un paper molt i molt destacat.

Fins el diumenge 3 de febrer podran votar-se les propostes preseleccionades des de la web www.enderrock.catA partir d’aquestes votacions, en sortiran tres propostes musicals que passaran a la darrera ronda.

Aquests son els artistes i les categories nominades del Baix Llobregat:

Joan Dausà (Sant Feliu de Llobregat)està nominat a Millor artista del 2018, Millor artista en directe del 2018, Millor disc de cançó d’autor del 2018  per “Ara som gegants”, Millor cançó d’autor del 2018 per  “La gran eufòria”, Millor videoclip del 2018 per “La gran eufòria”

Alfred Garcia(El Prat de Llobregat),  està nominat a Millor artista revelació del 2018, Millor artista en llengua no catalana del 2018, Millor disc de cançó d’autor del 2018 per “1016”, Millor cançó d’autor del 2018  per “Et vull veure”

Love of Lesbian (Sant Vicenç dels Horts), estan nominats a Millor artista en llengua no catalana del 2018

Ramon Mirabet(Sant Feliu de Llobregat), està nominat a Millor artista en llengua no catalana del 2018

The Penguins (Sant Feliu de Llobregat), estan nominats a Millor cançó de pop-rock del 2018 amb “Cent mil barrots” i ambReggae per Xicsestan nominats a Millor disc per a públic familiar del 2018 “Ballant damunt la lluna”

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here