Gavà celebrarà, el proper 16 de febrer, el III Tast de calçots. L’activitat tindrà lloc a la plaça Major, de 10 a 16 hores

El Tast consistirà en un punt d’exposició i venda de productes agrícoles de proximitat de la mà d’alguns dels pagesos del Mercat de Pagès, sota el paraigües de l’Agropecuària de Gavà. Al mateix temps, diversos restauradors de l’Agrupació de Restauradors de Gavà oferiran la possibilitat de tastar unes tapes elaborades en base al calçot.

Un any més, el Mercat del Centre se suma a la festa, però si en altres ocasions i organitzaven el concurs d’elaboració de sales, en aquesta ocasió ho fan amb un sorteig de paneres, amb productes de km. 0.

Des de la organització precisen que “amb aquest proposta es vol posar en valor la necessitat que el desenvolupament local sigui equilibrat i que permeti seguir gaudint de les tradicions en un context privilegiat i ple de recursos amb un gran valor, sense deixar de banda les noves tendències i mercats”.

El tast de calçots, que també compta amb el suport de l’Ajuntament, vol ser una mostra dels productes de qualitat de la nostra ciutat i de l’esforç dels seus professionals per promocionar i donar a conèixer la riquesa del nostre territori incentivant que vinguin visitants i gaudeixin de propostes gastronòmiques, com aquesta.

Per aquesta raó, del 21 de febrer al 10 de març, es podrà gaudir de l’anomenada Ruta Gastronòmica de tapes a diversos restaurants i cafeteries i on, sota el sistema “Quinto tapa”, es podrà assaborir un platet amb el calçot com producte principal acompanyat d’una cervesa.

Font: Ajuntament de Gavà (elBruguers)

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here