Aquest dissabte el cantant baixllobregatí Joan Dausà es queda a la comarca! Actuarà a lAuditori de Cornellà a les 21h per a presentar el seu darrer treball Ara som gegants

Dausà compta amb dos discs destudi i un en directe, amb cançons com Jo mai mai!que ja forma part de la banda sonora del país i amb la qual va guanyar un Gaudí per a millor BSO a la pel·lícula Barcelona nit dEstiu. Recentment, ha estat un dels artistes més nominats als Premis Enderrock en la categoria de Millor artista, Millor artista en directe, Millor disc de cançó dautor, Millor cançó de cançó dautor i millor videoclip.

Una proposta que va començar fa sis anys com un joc entre amics, ha acabat esdevenint una de les propostes musicals més sòlides i singulars del panorama musical, tan del Baix Llobregat com de Catalunya.

El darrer disc va sortir a la venda el passat 13 dabril, després de laturada que va decidir fer lany 2015. Si més no, Dausà ha tornat per la porta gran, i té gairebé totes les entrades dels concerts exhaurides. Al concert del proper dissabte, en queden poques, així que, feu clic AQUÍ si no us el voleu perdre!

 Font: auditori.cat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here