La cadena de supermercats Lidl també ocuparà amb serveis de logística, un espai de 61.000 metres quadrats al Polígon El Pratenc, al Prat de Llobregat

Gairebé 10 anys després del tancament del mític restaurant ‘Tres Molinos’ d’Esplugues de Llobregat, a tocar de la Diagonal, aquest dimarts la cadena de supermercats alemanya Lidl ha obert les portes de la seva botiga més gran i eficient de l’Estat a l’històric edifici, que ha conservat la seva estructura.

El nou supermercat, que té una superfície de 1.800 metres quadrats i compta amb 150 places d’aparcament, ha suposat una inversió de 15 milions d’euros i donarà feina a 45 persones. Lidl, que compta amb 550 supermercats a l’Estat, continuarà apostant per Barcelona i els municipis del seu voltant.

De fet, a Esplugues està previst que en breu comencin les obres de dues noves botigues als mercats municipals de La Plana i Can Vidalet.

La cadena de supermercats Lidl ocuparà un espai de 61.000 metres quadrats a la Zona Franca, a la zona que pertany al municipi del Prat

Les instal·lacions que hi construirà serviran per abastir el mercat del sud d’Europa. Segons la cadena televisiva, l’operativitat del centre serà responsabilitat de la companyia Naeko Logistics, que tindrà com a gran client la multinacional alemanya.

La nau serà al costat d’una de les entrades de mercaderies del Port de Barcelona, al Polígon El Pratenc, la part de la Zona Franca que pertany al municipi del Prat.

Font: ACN

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here