Els treballadors de Gallina Blanca han convocat una vaga indefinida a partir d’aquest divendres 19 de febrer per protestar contra el trasllat de la planta de Sant Joan Despí a Osca, ha anunciat el sindicat Comissions Obreres (CCOO) en un comunicat

Els representants laborals asseguren que no tenen “més alternatives” que aturar la producció i critiquen que l’empresa segueixi insistint en el cessament de l’activitat al Baix Llobregat.

Des de CCOO lamenten que l’equip directiu no ha ofert “garanties reals” de mantenir l’ocupació. Per això, exigeixen a la direcció d’Agrolimen que exerceixi de “manera responsable” les “obligacions socials” amb les 43 persones que formen part de la plantilla.

El grup Agrolimen, presidit per l’empresari català Artur Carulla, va anunciar a finals del 2018 que tancaria el centre de producció de Gallina Blanca a Sant Joan Despí per traslladar les instal·lacions a Osca.

La direcció de l’empresa va argumentar que el motiu del tancament es devia a la futura requalificació dels terrenys on està ubicada la planta industrial.

Font: ACN

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here