Del 21 de febrer al 10 de març els calçots seran els protagonistes de Gavà en una nova edició del QuintoTapa!

Més de 20 bars i restaurants del municipi ompliran les seves cuines de Calçots, una de les referències de l’horta del Baix Llobregat.  Les activitats ja van iniciar-se el passat 16 de febrer amb un Tast de Calçots a la Plaça Major on es van poder degustar propostes gastronòmiques.

És una iniciativa impulsada per l’Ajuntaament de Gavà i hi col·laboren l’Agrupació de Restauradors de Gavà i la Cooperativa Agropecuària i Turisme (AGT), que vol transmetre la importància dels productes de proximitat del Parc Agrari i la voluntat que estiguin entre els més valorats del país.

Durant la ruta, es podrà degustar la tapa KM0, a 3,5 € i la tapa de la casa a 3€, amb un Quinto San Miguel Eco, un refresc o una aigua.

La ruta de Tapes de Tast de Calçots també compta amb un premi “Tapapot Or” i consisteix en un xec regal de 300 €, el “Tapaport Argent” que consisteix en un xec regal de 100 € i el premi “Instagram” que consisteix en un xec regal de 60 € a la millor fotografia de la xarxa social. Tots els xecs, es podran utilitzar en establiments de restauració participants en l’edició d’aquesta ruta gastronòmica.

Font: quintotapa.cat  

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here