Ramon Sànchez Gil és el nou alcalde de Molins de Rei, prenent el relleu a Joan Ramon Casals, que deixa el càrrec per motius professionals

En el seu discurs de presa de possessió al ple d’investidura, Ramon Sànchez va anunciar que aquests quatre mesos seran “de continuïtat i de millora en tot allò que sigui possible”, i ha afegit que el seu objectiu final “és millorar la qualitat de vida i les oportunitats de futur de tots els molinencs i molinenques”.

Ramon Sànchez és el nou alcalde de Molins de Rei en substitució de Joan Ramon Casals, que deixa el càrrec per incorporar-se com a cap de l’oficina del president de la Generalitat, Quim Torra. De fet, Joan Ramon Casals ja havia anunciat reiteradament que no tornaria a presentar la seva candidatura a l’alcaldia de Molins de Rei. Posteriorment, va anunciar un ple de renúncia però a el passat 4 de febrer el va haver de suspendre a causa de no haver pogut sumar prous suports per a dur-lo a terme, ja que amb 6 vots el grup municipal de CDC no tenia els suports necessàris per a la celebració del ple amb caràcter d’urgència.

Finalment, el ple es va poder celebrar aquest darrer dijous i Ramon Sànchez va ser escollit alcalde amb set vots favorables. També havien presentat candidatura el candidat del PSC, Xavi Paz, la candidata de Molins Camina, Ana Aroca, i la candidata d’ICV-MES, Júlia Fernández.

Un cop consumat el relleu, el nou alcalde va fer un breu discurs institucional en el que va assegurar assumir el càrrec “amb sentit de responsabilitat” i “conscient de les limitacions” que tindrà en aquests quatre mesos abans de les eleccions. No obstant això, va afirmar que la seva gestió durant aquest període serà “de continuïtat i de millora en tot allò que sigui possible” però va recordar que “som aquí per millorar l’entorn de Molins de Rei, per millorar la qualitat de vida de la seva gent i per millorar les seves oportunitats de futur”. Ramon Sànchez també ha aprofitat la seva intervenció per subratllar l’aportació de tots els regidors i regidores de l’equip de l’equip de govern, i va assegurar que “continuarà essent decisiva com fins ara”.

Ramon Sànchez Gil va néixer a Molins de Rei l’any 1970, casat i amb dos fills, és tècnic superior en arts gràfiques, per l’Institut d’Escoles Professionals Salesianes de Sarrià. Des del 1997 és el responsable d’una empresa familiar de material d’oficina ubicada a la vila. Fins al seu nomenament com alcalde de Molins de Rei, ha estat tinent d’alcalde i president de l’àrea de Sostenibilitat i Territori, així com Regidor d’Obres i Llicències, d’Economia i Finances i regidor de Fira.

Font: Ajuntament de Molins de Rei

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here