El proper 23 de febrer s’inaugura a Marorell La Nau 2, un espai musical amb capacitat per a gairebé 2.000 persones. Hi haurà actuacions de Manu Guix, Dani Ne·lo i Dolo Beltran, i d’artistes locals. 

La Nau 2 està situada a l’antiga nau de Ca n’Oliveres, un històric espai industrial del municipi. Aquest nou espai, acollirà una programació musical estable des del dissabte a les 18.30h que se’n celebrarà la inauguració i es presentarà la temporada.

A l’escenari de la nova nau hi haurà actuacions de Manu Guix, Dani Nel·lo, Dolo Beltran, Suu i Lildami, però també hi haurà un espai per als músics i les formacions de Martorell; AkaEdu, Baratos, Bouzouki Dance Beta, DJ Javi Soto, Eugeni Muriel, Josefina Ramons, La culpa és teva, Marta Knight, Metzina i Movie Band. L’acte serà conduït per DJ The Chanclettes.

L’espai s’ha equipat amb contenidors, que s’han reutilitzat per a que facin la funció de camerinos, així com d’un bar, taquilles i guarda-roba. La Nau 2 neix per a convertir-se en un punt de creació artística i d’exhibició musical a més de convertir-se ne un nou espai de trobada per als més joves que comptarà amb música en directe cada dissabte i després, funcionarà com a discoteca per als majors de 18 anys. Un cop al mes s’obrirà l’entrada per als majors de 16, i algunes tardes per als joves d’entre 14 i 18.

Sergi Corral, regidor de cultura, ha explicat que “Aquest consistori treballa per promoure la creació, però també el consum de cultura i art de la ciutat. Amb la Nau 2, aquests dos punts es veuran assolits. Creiem en la cultura com un bé fonamental per a la societat.

Ja podeu seguir tota l’activitat d’aquest nou espai per Instagram i Facebook: @nau2martorell

Font: Aj. Martorell.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here