El proper 2 de març Sant Boi s’omplirà de disfresses amb l’arribada del Rei Carnestoltes!

El CARNABOI se celebrarà amb una rua que tindrà lloc el dissabte a les 18h en la que hi podran participar totes les persones que s’hi hagin apuntat. Per a fer-ho, les comparses han de tenir un mínim de 10 persones, en la mida del possible han de dur un vehicle equipat amb equip de música i altaveu i tenir una persona referent a la colla que assumeixi el rol de seguretat, manteniment de l’ordre, ritme de la marxa i que haurà d’anar visiblement identificat.

La disfressa és totalment lliure, és a dir, ja es poden començar a pensar idees originals, divertides, innovadores per a impressionar al Rei Carnestoltes! El termini d’inscripció finalitza el proper 25 de febrer i la ubicació de cada comparsa dependrà de l’ordre dels formularis de participació.

La rua tindrà els següent recorregut: c. Baldiri Aleu, c. Pau Clarís, c. Onze de Setembre , pl. Catalunya, c. Francesc Macià, c. Lluís Pasqual Roca, c. Riera Basté, pl. Salesians, c. PAblo Picasso, c. Girona, c. Joaquim Auger i pl. Teresa Valls i Diví.

Atreviu-vos-hi i animeu-vos-hi, que el CARNABOI ja és gairebé aquí!

Feu click en aquí per a accedir al formulari d’inscripció.

Font: Aj. Sant Boi 

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here