Sant Joan Despí dona la benvinguda a la festa més boja de l’any, enguany, inspirada en Jujol amb motiu del 140 aniversari del seu naixement.

El proper 28 de febrer, se celebrarà la Gran Festa d’Arribada del Rei Joan Despitoltes a la plaça de l’ermita, i el 2 de març tindrà lloc la Gran Rua i la Gran Festa de Carnaval. Des del 26 de febrer, però, el carnestoltes ja hi serà present: dimarts de peus i cames animades, caldrà anar amb mitjons i sabates diferentes; dimecres de Cos desmarxat! Caldrà dur corbates de colors molt grans; dijous de cap decorat! S’haurà de dur un barret, la cara pintada o un pentinat atrevit per a rebre el Rei Joan Despítoltes;  i divendres caldrà lluir la disfressa que cadascú hagi triat!  

L’arribada de Sa Majestat serà a les 17.30h amb un requisit indispensable: dur un entrepà de truita. Divendres, la Fluor’s Party farà moure l’esquelet a tothom a les 18h hores a El Bulevard amb Dj’s, regals fluors, jocs i reptes, maquillatge fluor i animació. Dissabte, la festa gran, s’iniciarà a les 17h, les comparses hauran de concentrar-se a la Rambla Josep Maria Jujol a les 16.15. A les 19.30h es farà la cloenda al parc de la Fontsanta. A la nit, per als més joves i els més disfressats hi haurà la Gran Festa de Carnaval Jove al Poliesportiu del Mig. Diumenge, serà el torn dels més petits de 18 a 19.30h també al Poliesportiu.

Però el carnaval també s’acaba, així que dimecres 6 de març es farà una Gran Festa final i l’acomiadament de Joan Despítoltes a les 17,30h a la plaça del Mercat amb música, ball i moltes sorpreses.

Font: Sjdespi.net

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here