El Festival de Cine de Terror de Molins de Rei 2019 tindrà com a eix principal “La Mirada Surrealista” en la seva 38a edició.

Aquesta nova edició del aclamat i consolidat festival vol retre homenatge als 90 anys de l’estrena del curtmetratge “Un chien andalou” (Un gos andalús), tot ampliant la mirada surrealista dins el cinema de terror.

Fa tot just 90 anys, l’any 1929, Luis Buñuel i Salvador Dalí, van unir la seva percepció de l’art per crear un emblema al que es podria anomenar “La Mirada Surrealista” amb el naixement d’una de les grans obres del cinema: Un chien andalou. Una manifestació a favor de la llibertat d’expressió artística a partir de les possibilitats il·limitades del surrealisme. Justament aquest divendres, dia en el que s’ha anunciat aquest nou motiu per a l’edició d’enguany fa anys del naixement del mateix Buñuel, l’any 1900.

La nova edició del terrorMolins serà del 9 al 17 de novembre del 2019, i des d’ara, que s’ha anunciat l’eix conductor fins al dia de l’estrena s’anirà fent pública més informació i la programació de l’edició d’enguany.

Concurs de Curtmetratges i Llargmetratges

Els dos concursos que arriben a la 9a i 18a edició estan en marxa fins al 31 d’agost. Els curtmetratges i els llargmetratges que es presentin al concurs podran sumar-se a títols rebuts a concurs en edicions anteriors que van tenir estrena en passades edicions del festival.

Per a estar al dia de totes les novetats i participar als concursos del festival feu click a www.molinsfilmfestival.com

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here