El Prat és, per primera vegada, un dels 9 municipis de l’àrea metropolitana que participen al projecte “Dansa. Quinzena Metropolitana” , per a apropar aquesta disciplina a la ciutadania, amb propostes comunitàries. S’hi podran veure, també, espectacles d’artistes reconeguts i nous talents, a més de poder descobrir noves tècniques i estils.

La Quinzena metropolitana s’ha presentat aquest divendres al Palau de la Virreina de Barcelona, organitzat per l’Institut de Cultura de Barcelona (ICUB), la Diputació de Barcelona, l’AMB, i els 9 municipis implicats. A més del Prat, hi participa també Cornella, Esplugues, Viladecans i també, Badalona, Barcelona, L’Hospitalet, Santa Coloma de Gramanet i Sant Cugat.

En aquesta segona edició, s’han programat diferents propostes, que tindran lloc als teatres, carrers, places i altres espais públics. També es donaran a conèixer artistes reconeguts i nous talents de diferents estils, així com noves tècniques.

En el cas del Prat, els espectacles seran gratuïts i es duran a terme als espais públics. Aquesta en serà la programació:

Block amb Cia Motionhouse & NoFit State Circus: Vint blocs de grans dimensions, constantment deconstruint-se i formant-se, creen una infinita varietat de formes i estructures en aquest espectacle que fusiona circ i dansa (Jardins del Cementiri Vell, dimecres 20 de març, 19h)

Hippos amb Cia. Zum Zum Teatre i Quim Bigas: En un món on conviuen quotidianament els animals i les persones, ens acostem a un hipopòtams que agafen el camí del mig. (Pl.Catalunya, divendres 29 de març, 17h)

Tothom balla: Proposta de dansa participativa adreçada a tothom que vulgui ballar (Pl.Catalunya, dissabte 30 de març, 12h)

L’Ajuntament del Prat, forma part de la Comissió Artística que organitza la programació, juntament amb els representants de la resta d’ajuntaments implicats. El projecte, es basa en la col·laboració i la complicitat dels diferents municipis, i a la vegada promou la coproducció d’espectacles de dansa i la participació activa del públic.

En total, el projecte inclou 194 passis d’espectacles, el doble que l’any passat, la majoria a càrrec de professionals però també amb grups no professionals. A més, es vol facilitar l’accessibilitat als espectacles, i 120 d’ells seran gratuïts i la resta costaran menys de 20 euros.

Per a més informació feu click aquí www.dansametropolitana.cat

Font: Aj.El Prat 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here