El proper 1 de març, els Castellers de Castelldefels, tornen a engegar l’Escola de Castells, oberta per a tothom qui vulgui conèixer d’a prop la colla i el món dels castells.

Els Castellers de Castelldefels comencen a escalfar motors per a la nova temporada 2019 que s’inicia el 29 de març. Abans, però, com ja porten fent els darrers anys, posen en marxa la seva Escola de Castells, i durant tots els divendres de març, els grocs oferiran sessions especials orientades a apropar el món dels castells a la ciutadania.

L’Escola és totalment gratuïta i destinada a persones de qualsevol edat, tan infants com adults. Allà s’ensenyarà als assistents com es construeix un castell, com es forma la pinya, com es puja i altres aspectes que van més enllà de la tècnica, com per exemple, els múltiples valors que transmeten els castells; el sacrifici, el treball en equip, la integració, l’amistat, l’esport, la diversió, la cultura, l’emoció…

La primera sessió es realitzarà l’1 de març i es realitzaran tots els divendres de 19.30h a 21.30h al local de l’Agrupació de Cultura Popular de Castelldefels. La colla proveirà dels materials necessaris per a dur a terme l’activitat: els cascs per als més petits i faixes per a tothom.

Els Castellers de Castelldefels van fer de la temporada 2018 la millor de la seva història i per això volen seguir creixent i fan una crida a que la gent s’apropi per a conèixer el que fan “Portem dues temporades increïbles, i per superar-les necessitem més mans i més camises”, expliquen.

El 29 de març començarà la temporada regular d’assaigs de la colla castellera. Les persones a les quals els hagi agradat l’activitat se’ls encoratjarà a venir als assaigs i a les sortides i per tant, formar part de la colla.

Font: Castellers de Castelldefels

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here