El cantautor santfeliuenc Joan Dausà va ser un dels grans triomfadors de la gala dels Premis Enderrock 2019 amb dos premis, els mateixos que han obtingut Els Catarres i Rosalía

Dausà es va emportar el Premi Enderrock al Millor Disc de Cançó d’Autor amb el seu últim treball Ara som gegants, i el de Millor Artista de l’Any, segons la crítica.

El grup baixLlobregatí The Penguins va aconseguir el Premi Xesco Boix al Millor disc infantil per Ballant damunt la lluna (Buenritmo, 2018). Els santfeliuencs van rebre els guardons el dijous 28 de febrer a l’Auditori de Girona, on es va dur a terme l’acte de lliurament dels Premis Enderrock – Premis de la Música Catalana, que enguany celebren la 21a edició.

Premis de la crítica per The Penguins

En el decurs de la gala es van lliurar els Premis Enderrock de la Crítica, elegits per vint-i-cinc periodistes musicals d’arreu dels Països Catalans. Com cada any, els Premis Enderrock atorguen un seguit de premis especials amb la voluntat de reconèixer la feina de figures significatives del panorama musical català, com ara el Premi d’Honor o el Premi a la Trajectòria.

Enguany s’ha atorgat un nou guardó, el Premi Xesco Boix al Millor disc per a públic familiar, que ha estat per al disc Ballant damunt la lluna (Buenritmo, 2018), de The Penguins, i el seu projecte de ritmes sincopats per als més petits, Reggae per Xics.

El cantautor Ramon Mirabet és un altre santfeliuenc que figurava entre els nominats a millor artista en llengua no catalana del 2018, un premi que finalment s’ha endut Rosalía.

Font: Ajuntament de Sant Feliu

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here