L’únic aparell que havia d’arribar, de Royal Air Marroc, s’ha canviat a última hora per motius que no han transcendit

L’aeroport del Prat no preveu afectacions per la suspensió d’operacions a Europa dels Boeing 737 Max que ha ordenat l’Agència de Seguretat Aèria, després de l’accident d’un d’aquests aparells a Etiòpia el cap de setmana. Fonts de l’aeroport han explicat a l’ACN que les companyies que operen en aquest equipament no utilitzen l’avió vetat, protagonista de dues catàstrofes aèries en les darreres setmanes.

És el cas de Norwegian, que opera amb aquest model de Boeing però no a Barcelona. De fet, la companyia ha anunciat que suspèn temporalment els vols amb aquest avió. Segons ha pogut saber l’ACN, l’única companyia que opera a Barcelona amb avions d’aquest tipus és Royal Air Marroc. Aquest matí havia d’arribar un vol de la línia africana en un dels Boeing vetats, però a última hora s’ha canviat l’avió per motius que no han transcendit.

Cal recordar que l’Agència Europea de Seguretat Aèria ha suspès totes les operacions del Boeing 737 Max a Europa, després que un avió amb aquest model s’estavellés a Etiòpia diumenge passat pocs minuts després d’enlairar-se. “Arran del tràgic accident del vol ET302 d’Ethiopian Airlines amb un Boeing 737 MAX 8, l’AESA està prenent totes les mesures necessàries per garantir la seguretat dels passatgers”, resa un comunicat fet públic aquest dimarts per l’agència de la UE.

La mesura, de “precaució”, s’ha establert a través de la publicació d’una nova directiva, que suspèn concretament totes les operacions dels avions Boeing Model 737-8 MAX i 737-9 MAX a Europa.

Font: ACN

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here