Amb una gran assistència de socis i sòcies, aquest divendres 15 de març, el Centre d’Estudis Comarcals del Baix Llobregat, ha celebrat Assemblea a la seva seu, al Centre Cívic Mas Lluí de Sant Feliu de Llobregat.

L’Assemblea ha aprovat per unanimitat la Memòria d’activitats i el balanç econòmic del 2018. També s’ha aprovat el Pressupost de l’any 2019, que ascendeix a 176.666 euros i el Pla d’activitats d’aquest any que tindrà com a fil conductor la celebració del 45 aniversari de la fundació del Centre.

La fins ara presidenta de l’entitat, Conxita Sánchez, ha deixat el càrrec que ha ocupat els darrers sis anys: entre les seves activitats ha destacat la lluita contra la instal·laciód’Eurovegas a la comarca i la celebració del Congrés El Baix a debat, del que fa ben poc s’ha publicat el llibre que recull els seus materials. La Conxita Sánchez continuarà formant part de la Junta de la que també es membre el president que la va precedir, Carles Riba.

La nova presidenta, elegida per unanimitat, és Genoveva Catalá, de Molins de Rei, que ja era membre de la Junta des d’on va jugar un paper destacat en l’organització del Congrés El Baix a debat; Catalá ha estat regidora del seu municipi i Directora de l’Agència de Residus de la Generalitat de Catalunya.

L’Assemblea ha aprovat quatre noves incorporacions a la Junta, que estarà formada per divuit membres: Maria Jesús Rodríguez, de Sant Esteve Sesrovires, que serà la nova vicepresidenta primera, Maria Jesús Bono, de Sant Feliu de Llobregat, Mercè Sallés, de Molins de Rei, i Pere Montserrat, de Sant Joan Despí.

En acabar l’acte, els socis i sòcies han agraït a la Conxita Sánchez la seva tasca al front del Centre dedicant-li un fort aplaudiment i lliurant-li com obsequi una pintura sobre el Baix Llobregat.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here