Sis escoles de Sant Boi han aconseguit reduir en un 21% el seu consum global d’electricitat i gas natural durant el mes de febrer en el que participaven a la 4a Marató d’Estalvi Energètic contra la Pobresa Energètica i el Canvi Climàtic.

El principal estalvi ha estat de consum de gas natural, que s’ha reduït en un 24, 8%, en electricitat s’ha reduït un 19,8%. L’objectiu d’aquesta iniciativa era implicar alumnes, docents i personal de les escoles per dur a terme bones pràctiques d’estalvi i reduir els consums en almenys un 10%

Aquesta reducció ha comportat un estalvi econòmic global de 3.883 euros ( 52.600 kWk d’energia i 11,3 tones de CO2) El 100% dels diners estalviats es destinaran íntegrament als Punts d’Assessorament per l’Eficiència Energètica ubicats als mercats municipals, casals i centres d’atenció primària.

Les escoles participants han estat l’Antoni Gaudí, Parellada, Rafael Casanova, Antoni Tàpies, Barrufet i Benviure.

Els municipis participants a la marató competeixen amistosament per a reduir els seus consums. Concretament Sant Boi va ser un dels quatre municipis fundadors de la iniciativa l’any 2016.

Font: Aj.Sant Boi

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here