El passat divendres, el Prat va celebrar la 33a edició de la Nit de l’Esport, un acte en el que anualment es premien esportistes, tècnics, tècniques i entitats pels seus èxits o pels valors que promouen en l’àmbit de l’esport. En aquesta edició s’han premiat les persones vinculades a l’esport pratenc que han destacat al llarg de l’any 2018 o durant la temporada 2017-2018.

L’acte va ser organitzat per l’Ajuntament del Prat,  va celebrar-se al Cèntric Espai Cultural i va comptar amb la presència de l’alcalde, Lluís Tejedor, i del tinent d’alcalde d’Esports i Salut Pública, Juan Pedro Pérez Castro, entre altres representants municipals.

De les dotze categories que es premiaven, tres (Millor Esportista Federat Major de 16 anys en categoria femenina y masculina i Millor Equip Federat) son resultat del vot emès per la ciutadania a través d’Internet com a iniciativa per a promoure la participació ciutadana. Hi ha participat un total de 741 persones.

Amb el 37% dels vots, el premi a Millor Equip Federat va ser per al 1r equip sènior del Club Bàsquet Prat. Amb un 44% de vots online, Jan Mateos Rodríguez, del Club Marítim Prat, va obtenir el premi a Millor Esportista Federat major de 16 en categoria masculina. En categoria femenina va rebre el premi a Millor Esportista Federada major de 16 anys, Alba Ropero Palacios, de l’Associació Karate Prat, amb el 49% dels vots.

També van lliurar-se mencions especials, al patinador Nil Llop, integrant del Club de Patinatge Cobra, i a l’Associació Esportiva Bàsquet pratenc, que va commemorar els 25 anys d’història el passat 2018. Nil Llop és campió d’Espanya de patinatge de velocitat en les categories aleví, infantil i juvenil, i va patir un gran accident mentre es preparava per al Campionat del Món. Malgrat les conseqüències d’alta gravetat posaven en dubte el seu retorn a la competició, quatre mesos després ja estava a les pistes altra vegada, i  va quedar 5è al Campionat del Món de Patinatge sobre gel.

Font: Aj.Prat

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here