El Consell Esportiu del Baix Llobregat i la Federació Catalana de Beisbol i Softbol han iniciat un seguit d’actes col·laboratius per a promocionar els dos esports a la comarca. Després d’algunes col·laboracions el darrer any, aquest 2019 han posat en marxa el projecte Juga Verd Play.

Tan el CE Baix Llobregat com la FCBS han marcat una línia a seguir centrada en tres aspectes fonamentals per a la promoció del beisbol i del softbol: la formació de professorat d’educació física de diversos centres de la comarca, diferents trobades i sessions de promoció a centres educatius del Baix Llobregat i el projecte.

Amb aquest projecte es pretén posar l’accent en l’educació en valors mitjançant la implementació del model de competició Juga Verd Play on tenir més punts que l’adversari no és l’únic requisit per guanyar, sinó que els valors i els comportaments cívics també compten.

Aquest és un projecte que porta anys implementat en altres esports com el futbol, el bàsquet, el voleibol i l’handbol. D’un total de 10 punts, només 3 depenen directament del marcador final, la resta, van lligats al fair-play que hagin mostrat els esportistes i fins i tot, del comportament de la grada.

Durant el 2019 el projecte també arribarà als camps de beisbol relacionat amb els Campionats de Catalunya de la categoria Sub-10, que s’ha iniciat aquest mes de març. Aquesta iniciativa ha arrelat amb força al Baix Llobregat, on només l’any passat, van prendre-hi part més de 6.000 nens i nenes.

Amb aquesta incorporació d’un nou esport el CE del Baix Llobregat i la FCBS amplien els seus horitzons de creixement per al que fa a la quantitat i la qualitat de la pràctica esportiva a la comarca.

Font: CEBLL 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here