El programa preveu diverses activitats els dies 3, 5 i 6 d’abril

Sant Andreu de la Barca acull els dies 3, 5 i 6 d’abril la quarta edició de la Fira del Vi, una iniciativa que va néixer en el marc de la Fira de la Primavera però que ha anat prenent entitat pròpia i actualment té el seu propi espai.

El programa de la fira preveu activitats sobre el món del vi, com ara una xerrada, el dia 3 d’abril, que comptarà amb la participació de l’escriptor Martí Gironell, autor del llibre “La força d’un destí”.

L’escriptor farà un recorregut per la biografia de Jean Leon, un emprenedor asturià que va fundar la seva pròpia bodega des de Hollywood i que ha dut el nom de Catalunya arreu del món.

La xerrada finalitzarà amb el maridatge d’algunes de les referències del celler de Jean Leon i una degustació de productes propis del Baix Llobregat.

Amb la finalitat de donar a conèixer diverses varietats de vins, el programa de la mostra preveu el concurs “Vols conèixer el món del vi?”.

De la mà del sommelier Toni Albiol el certamen proposa una degustació sorpresa de cinc vins a cegues.

El moment més popular de la mostra serà el dia 6 d’abril amb la fira comercial, que tindrà com a escenari la plaça de Federico García Lorca.

Una trentena de bodegues i marques comercials participen en aquesta mostra que presenta diverses varietats i tipus de vins.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here