Diumenge 7 d’abril se celebra l’11a Cursa de les Aixetes, un esdeveniment esportiu i solidari que inclou dues proves: una cursa de 20 km, que començarà a les 9.30 h i acabarà sobre les 13 h. Tots els beneficis de la cursa aniran destinats a l’Obra Social Sant Joan de Déu per al finançament dels projectes de recerca

Les dues curses, que estan organitzades pel Grup Excursionista Santfeliuenc (GEPS) i l’Associació Esportiva Fondistes Sant Feliu, amb la col·laboració de l’Ajuntament, tindran la sortida i arribada al Palau Municipal d’Esports Juan Carlos Navarro i el seu recorregut inclou diferents zones del Parc de Collserola. És una de les proves de trail de la II Lliga Trail.

Recorregut

Les dues curses tindran el mateix recorregut urbà:

• Rambla M. Castellbell, davant del pavelló.

• Rambla M. Castellbell per damunt del passeig

• Carrer Girona

• Carrer Marquès de Monistrol

• Carrer Rosa Leveroni (terme de Sant Just)

• A la dreta cap el carrer Teresa Claramunt Sant Just

• A l’esquerra cap el passeig del Camí de Can Gelabert (Sant Just)

• Inici zona rural

La tornada tindrà el mateix recorregut urbà, però a l’inrevés.

Afectacions de trànsit

La rambla Marquesa de Castellbell romandrà tallada a partir de les 8 h entre el c/ Verge de Montserrat i el c/ Santiago Rusiñol. El carrer de Josep Ricart romandrà obert, però tindrà talls puntuals mentre passin els corredors al llarg de tot el matí.

A nivell de transport públic, la cursa afectarà al servei dels busos SF3 i L52.

En l’SF3 a partir de les 09.30 i fins les 13 h, en el c/ Girona. Les expedicions es desviaran pel c/ General Manso, des de la pl. Bering fins al c/ Carles Buïgas. El bus deixarà de passar pels carrers de Josep Ricart, Girona i Carles Buigas.

I en l’L52, de 9.30 a 13 h, aquest servei modificarà el seu itinerari, passant pel c/ Josep Ricart fins al c/ Roses i no farà les parades situades al c/ Roses i al c/ Carles Buigas.

Font: Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here