Carxofa, música i activitats a l’aire lliure són els trets que defineixen les ja tradicionals Festes de la Carxofa Prat, amb múltiples cites gastronòmiques, socials i culturals per a la ciutadania, que atrauen públic, no només del municipi, sinó també de la resta de poblacions de l’àrea metropolitana i d’arreu de Catalunya. Totes elles tenen la Carxofa Prat com a protagonista.

Aquest primer diumenge de mes d’abril, el dia 7, se celebrarà la Carxofada del Prat, la festa més familiar, una aposta per gaudir d’un bon àpat, música i entreteniment a l’aire lliure, al bell mig de la població. El parc del Fondo d’en Peixo serà el punt de trobada on gaudir d’un menú basat en la Carxofa Prat a la brasa, amb actuacions musicals i animació infantil. També s’hi oferirà la possibilitat de comprar productes de proximitat.

Recomanacions per a la carxofada

Comenceu la jornada recorrent, a partir de les 11h, els estands informatius que diferents entitats muntaran a l’Avinguda del Canal i, quan vulgueu més ritme, acosteu-vos al Parc de Fondo d’en Peixo, on us esperen les actuacions musicals i l’animació infantil d’Ambauka (a partir de les 12h), capaços de divertir els més petits mentre aprenent sobre el malbaratament alimentari. A la tarda, podeu visitar l’exposició de cotxes antics que s’organitzarà en l’Avinguda del Canal, direcció a l’estació de Renfe.

Però si alguna cosa ha convertit aquesta jornada en emblemàtica és el dinar popular (opció vegetariana i halal, disponibles) amb Carxofa Prat a la brasa sota els arbres del parc. Enguany l’acompanyarem de botifarra a la brasa o truita de patata amb samfaina, a més de la beguda i les postres. En acabar, farem la digestió movent l’esquelet amb l’enèrgic concert de Balkan Paradise Orchestra (BPO) que començarà a les 16h. Aquesta banda barcelonina integrada per 11 dones animarà la tarda amb les seves melodies tradicionals amb ritmes de tot el món.

La venda de tiquets està gestionada per Les Escarxofes del Prat. Es poden adquirir de forma anticipada al Cafè L’Artesà fins divendres 5 a les 12 del migdia i, el mateix dia, en un estand al Parc del Fondo d’en Peixo. 

• Menú adult: 10 €

• Menú Infantil: 5 €

Font: Ajuntament del Prat de Llobregat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here