El bus, que denuncia el ‘Judici a la Democràcia’, recorrerà durant una setmana Barcelona i l’àrea metropolitana i forma part de la campanya per denunciar el judici de l’1-O

Un autobús d’Òmnium circula des d’aquest divendres per la ciutat de Barcelona i l’àrea metropolitana per denunciar el ’Judici a la Democràcia’ contra l’1-O, segons ha informat l’entitat a través d’un comunicat. Amb el lema ’Ens jutgen a tots: als demòcrates, als moviments socials, a les pacifistes’, es vol llançar un missatge als ciutadans perquè es mobilitzin en defensa dels “drets fonamentals”. A banda de la capital catalana, l’autobús circularà per Badalona, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet, l’Hospitalet de Llobregat, Cornellà i Sant Boi de Llobregat, entre d’altres. El president d’Òmnium, Jordi Cuixart, està sent jutjat juntament amb altres líders polítics al Tribunal Suprem.

L’autobús forma part de la campanya d’Òmnium per denunciar el judici sobre l’1-O i que inclou també cartells de gran format que són presents a autopistes i tanques a les principals carreteres; així com estacions de transports públics, Ferrocarrils de la Generalitat, carrers i quioscos de les grans ciutats.

La campanya ’Judici a la Democràcia’ és una iniciativa d’Òmnium que té com a objectiu denunciar la “judicialització d’un conflicte polític” i la petició de 214 anys de presó “per reivindicar el dret a votar”. Compta, entre d’altres accions, amb un miler d’actes de diferents formats que s’estan fent des de l’inici del judici arreu del país per tal d’arribar a tota la ciutadania i denunciar “les vulneracions de drets i llibertats fonamentals que afecten tots els ciutadans, independentment de la seva ideologia”.

Font: ACN    Imatge: @ElJudici

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here