La plaça de l’Ateneu de Begues acollirà aquest dissabte 13 d’abril la sisena edició de la Fira de la Cervesa Artesana en la qual es combinarà la degustació de cervesa i la música en directe.

Begues té una relació especial amb la cervesa: les restes de fermentació de cervesa més antigues trobades Europa, de fa 6.300 anys van ser descobertes al municipi. L’associació Begues Beer Town amb el suport de l’Ajuntament organitza la Fira de la Cervesa des de fa sis anys.

La plaça de l’Ateneu acollirà d’11 a 23h un tast de fins a 8 cerveses artesanes amb un èmfasi especial en la seva proximitat, alhora que es podrà gaudir de música en directe. Entre les cerveses que es podran beure n’hi ha dues de fetes a Begues; l’Encantada (una recreació realitzada a partir de les restes neolítiques de fermentació descobertes a la Cova de Can Sadurní) i la Dolina-Begues. A més, podran degustar-se La Montnegre, Barret, Flybrew, La Calavera, Traginer i Grenyut.

Pel que fa a les actuacions musicals, en total hi participaran sis grups: Keep Calm Duet, DJerry, Quatreros, Don Vito, La Birra Band i els Combos de l’Escola de Música de Begues.

El festival comptarà també amb la presència de food trucks.

 

Font: Aj. Begues.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here