Els carrers de Sant Andreu de la Barca es tornen a omplir enguany de literatura amb motiu de la commemoració de la Diada de Sant Jordi.

Durant el mes d’abril s’han instal·lat a diferents carrers de la ciutat textos d’escriptors i escriptores i llibres destacats de la literatura universal que aquest any commemoren l’aniversari del seu naixement, de la seva mort o de l’any de la primera publicació.

Les activitats previstes per a la Diada de Sant Jordi es realitzaran a la plaça de la Font de la Roda. Hi haurà parades durant tota la tarda on les entitats i associacions de la ciutat mostraran la seva feina. Alhora, hi participaran també la Cobla Ciutat de Terrassa amb les seves sardanes, organitzat per l’Associació Societat el Casino; es celebrarà una xocolatada, un ball dels gegantons Ètnia i Bruixilda, a càrrec de l’Agrupació Cultural Aigüestortes; es realitzaran els balls de l’escola de dansa Sonia Navarro i finlment hi haurà un tastet de teatre de l’Escola de Teatre Sense Drama a més dels castells de la colla de l’Adroc.

En el marc de la diada, tindrà lloc la desena edició del recital poètic organitzat pel Fòrum Cultural Gaspar de Preses i la presentació del llibre “La memòria de les petjades”, amb la participació de l’autor José Luis García Herrera. Les activitats es completen el dissabte amb un club de lectura dedicat a l’obra “Por” d’Stefan Zweig, i la Tabalada i el correfoc de Sant Jordi que organitza la Colla de Diables i la teatralització de la llegenda de Sant Jordi.

Font: Aj.Sant Andreu 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here