El proper dia 23 d’abril, diada de Sant Jordi, tindrà lloc a Sant Boi la final del campionat de Poetry Slam 2018-2019 del Baix Llobregat per cinquè any consecutiu.

L’acte comptarà amb els finalistes dels 7 tornejos que s’han realitzat des del mes de setembre. El guanyador o guanyadora anirà a la gran final estatal en representació del Baix Llobregat.

El Llobregat Poetry Slam és una competició de poesia en un format similiar a un combat de boxa. Les persones que hi participen, s’afronten a cop de vers. Tothom pot participar-hi en qualsevol idioma. En aquesta final del dia 23 hi competiran els dos classificats més valorats de cada torneig.

A més hi haurà un concert del grup Canciones de Nadie i una exhibició dels finalistes del taller poètic Pressing Catch que s’emmarca en el projecte municipal Cultura als Barris, i que s’ha desenvolupat als instituts Rubió i Ors i Ítaca. La final del taller on hi ha participat 200 alumnes de 4rt d’ESO va celebrar-se el passat 11 d’abril.

El campionat és una iniciativa de l’associació Cultura Excèntrica, amb el santboià Cysco Muñoz com a impulsor i compta amb la col·laboració de La Masia, Copyart i el programa “La república Santboiana” de Ràdio Sant Boi.

Font: santboi.cat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here