Unes de les tradicions més arrelades de Setmana Santa arriba també al Baix Llobregat. Aquest diumenge sortiran els cors de caramelles a diferents municipis de la comarca.

A Begues, el cor actuarà als carrers aquest dissabte i diumenge. S’hi podran escoltar valsos, sardanes i coples satíriques a les 15.30h. Els cantaires realitzaran la seva última actuació davant l’Ajuntament després de recórrer els carrers del municipi.

Diumenge hi tornaran a les 10h del matí en una jornada que clouran a les 13h davant l’església parroquial de Sant Cristòfor. Coincidint amb el final de missa, el Cor de Caramelles cantarà una de les seves coples més humorístiques.

El Cor de Caramelles de Begues va participar al documental “Els homes de la primavera” dedicat a reflectir l’activitat que desenvolupa durant cinc mesos aquest grup de veïns i veïnes del municipi.

A Castellví de Rosanes, els Petits Caramellaires seran els protagonistes de diumenge de Pasqua. Ompliran els carrers i places del nucli antic amb les seves cançons durant el matí i el migdia.

Els cantaires es concentraran a les 10.15h a la plaça d’Europa, la primera cantada la faran dins l’església i tot seguit començaran un recorregut pel nucli antic que els portarà a la Plaça Europa, can Duran, la plaça Catalunya, la cantonada del C/Montjuïc amb el C/Sant Isidre, la plaça del poble i el carrer del Serral. La cantada acabarà al barri del Taió.

 

Font: Aj.Begues i Aj.Castellví

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here