El 26, 27 i 28 d’abril torna GastroGavà, l’espai gastronòmic de la 66a Fira d’Espàrrecs de Gavà, després de l’èxit l’edició 2018, en què es van superar les 13.000 tapes. Serà una nova oportunitat per tastar les creacions culinàries que ofereix l’Espàrrec de Gavà, producte autòcton del Baix Llobregat

GastroGavà és una acció gastronòmica que té com a protagonistes la restauració gavanenca, l’Espàrrec de Gavà i els productes locals i de temporada, organitzada per l’Ajuntament, amb la col·laboració de l’Agrupació de Restauradors de Gavà, i la producció de l’Associació de Gastronomia i Turisme del Baix Llobregat (AGT).

Es consolida la participació

La Fira d’Espàrrecs de Gavà, amb més de sis dècades de trajectòria, és una mostra de la vitalitat comercial, agrícola i sociocultural de Gavà. Un dels centres de la fira serà la Plaça de Jaume Balmes, on GastroGavà oferirà degustacions de qualitat, amb Espàrrecs de Gavà, productes de l’Horta gavanenca i del Parc Agrari del Baix Llobregat, elaborats per 18 restauradors de la ciutat, que consoliden l’èxit de participació que es va aconseguir l’edició 2018. L’activitat compta amb la col·laboració de l’Agrupació de Restauradors de Gavà, que durant l’any dinamitza la restauració local a la ciutat.

La mostra de vins arribarà a la tercera edició, on els cellers més importants de la ciutat oferiran tastos de vins de la terra. L’oferta cultural dins GastroGavà també es consolida, amb actuacions de música en petit format, que es complementa amb la resta d’activitats de la Fira.

Nova iniciativa: Espàrrecs a la Carta!

La Fira d’Espàrrec de Gavà conté el 2019 una sorpresa que segur que voldreu degustar. A més de les grans propostes habituals, GastroGavà, en l’edició d’enguany, veurà com la restauració de la ciutat prepara la promoció d’Espàrrecs a la Carta, que va començar el 17 d’abril i acaba l’1 de maig, en que podreu gaudir als seus restaurants en forma de plat elaborat amb Espàrrec de Gavà, que inclouran als seus menús i cartes habituals.

Show Cooking by San Miguel

GastroGavà consolida també els Show Cookings a #4mans que AGT i cerveses San Miguel organitzen al voltant de l’Espàrrec de Gavà, amb restauradors tant de la ciutat com de la comarca: David Cartoixà (Ermita Brugués), Joan Campanya (Anhel), Manel Armengol (Major Trentasis), José A. Vilchez (Tasta’mm), Santi Peñarrocha (Mar de Pins) i Genaro Gutiérrez (La Sazón de Paula).

Tota la informació sobre l’activitat a www.gastrogava.cat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here