“La visita de l’emperador” és una producció teatral 200% santboiana per fomentar el talent local que arriba properament en un escenari idíl·lic: Les Termes Romanes del municipi

El proper dijous 25 d’abril, a les 21 hores tindrà lloc l’estrena de l’obra teatral “La visita de l’emperador”, un espectacle interpretat per 12 joves, escollits mitjançant un càsting entre actors i actrius de Sant Boi.

És una obra basada en el text de l’actor i dramaturg Miquel Murga amb direcció de Roger Cantos, els dos, veïns de Sant Boi. Amb aquest espectacle els espectadors viatjaran fins la Roma clàssica i podran imaginar com era la ciutat en una època tan diferent com l’actual.

Un emperador romà anuncia la visita a les termes de Cal Bolius, però els veïns i veïnes de Cornèlius (origen de la rivalitat amb Cornellà, a l’altra banda del riu Llobregat) volen guanyar-se els favors del visitant construint unes termes millors. És aleshores quan un grup d’esclaus capitanejats per Germanus i Primitiva es disposen a iniciar un tràfic d’informació per guanyar la batalla. És un relat que se s’organitza a traves de petites històries situades al segle II.

L’espectacle, que té com a objectiu fomentar les arts escèniques si les produccions artístiques locals al mateix temps que en difon el patrimoni, es podrà veure els dies 25, 26, 27 i 28 d’abril a les Termes Romanes, declarades Bé d’Interès Nacional per la Generalitat l’any 2017.

Dijous 25 a les 21h, divendres 26 i dissabte 27 a les 21h i a les 22.30h, i diumenge 28 a les 12h i a les 20.30h. El preu és de 3 euros.

Font: santboi.cat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here