El Butlletí Oficial de la Província (BOP) de Barcelona ha publicat les candidatures que es presentaran a les eleccions municipals del proper del 26 maig. 

Les candidatures dels municipis del Baix Llobregat han estat publicades per la Junta Electoral de l’Hospitalet i la de Sant Feliu de Llobregat. Olesa de Montserrat pertany a la Junta Electoral de Terrassa i Collbató a la d’Igualada.

Els grans partits (Partit Socialista de Catalunya, Catalunya En Comú Podem, Esquerra Republicana, Junts per Catalunya, Ciutadans i el Partit Popular) es presenten a la majoria dels 30 municipis de la comarca. La CUP presenta candidatura a Begues, Cornellà, Gavà, El Prat, Sant Boi, Corbera, Esparreguera, Esplugues, Molins, El Papiol, Sant Esteve Sesrovires, Sant Just Desvern, Olesa de Montserrat. I per primera vegada apareixen candidatures de VOX a Castelldefels, Cornellà, Gavà, El Prat, Sant Boi, Viladecans, Esplugues, Sant Feliu, Sant Vicenç dels Horts.

El gran nombre de candidatures presentades s’explica per la proliferació de llistes veïnals: El municipi que presenta més llistes és El Prat amb un total de 13 i el que menys Castellví de Rosanes i El Papiol amb 4. Al Prat el segueixen Castelldefels i Gavà amb 11; Begues, Cornellà, Viladecans i Molins amb 10; Sant Boi, Esplugues, Sant Esteve Sesrovires, Sant Feliu, Olesa de Montserrat i Sant Joan Despí amb 9; Santa Coloma de Cervelló, Esparreguera, Pallejà, Sant Andreu de la Barca i Sant Vicenç dels Horts amb 8; Abrera, Cervelló, Corbera, Martorell, Sant Just i Vallirana amb 7; Sant Climent, La Palma de Cervelló i Torrelles amb 6; i finalment Collbató amb 5.

Aquí pots trobar la totalitat de les llistes:

Junta electoral de zona de Hospitalet

Junta electoral de zona de Sant Feliu de Llobregat

Junta electoral de zona de Terrassa

Junta electoral de zona d’Igualada

 

 

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here