Del 17 al 20 de maig tindrà lloc la Festa Major de Sant Boi. Rosario, Nach, Carolina Durante, Tequila i Buhos seran els encarregats de posar la música a la festa. Una festa que des de fa tres anys és descentralitzada i es reparteix per diferents barris de la ciutat.

Els concerts musicals encapçalen un programa amb moltes altres propostes i activitats, en especial atenció al públic familiar per a que tothom pugui gaudir de la festa. La Fira Familiar del Joc i l’Aventura estarà dedicada al món del circ. També tindran un participació destacada les entitats de la ciutat.

Als barris, en diferents espais de Marianao es representarà un espectacle teatral sobr ela historia del barri, produït i interpretat per veïns i veïnes, en el marc del projecte municipal Cultura als Barris. També a Marianao la dansa contemporània tornarà a ser la protagonista de l’espectacle participatiu Sant Boi es Mou. A Ciutat Cooperativa i Molí Nou tindrà lloc la 3a edició de La Coope Arts al Carrer.

La Festa Major comptarà amb la segona edició del SwingBoi, una trobada on tothom esta convidat a moure l’esquelet a ritme de swing. També hi haurà el tradicional Piromusical al parc de la Muntanyeta com a fi de festa.

Per tercer any consecutiu, Sant Boi compta amb un protocol contra la violència masclista amb la finalitat de mantenir els espais d’oci lliures d’agressions sexistes.

 

Font: SantBoi.cat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here